Ako sa pripraviť na pedikúru?

Dosť často sa stretávam s otázkou: „Čo budem potrebovať keď som sa objednal/a na pedikúru„. Ak by som chcela odpovedať veľmi skrátene, povedala by som: „Na pedikúru nepotrebujete nič“. Všetko potrebné dostanete v mojom salóne. Je to tak trochu aj pravda, ale niektoré veci je dobré neopomenúť.

Príchod na pedikúru

Keď ste si už dopriali túto dôležitú súčasť Vášho zdravia snažte sa prísť do salónu načas, aby ste ma zbytočne nestresovali a umožnili mi využívať moje plánovanie zákazníkov. Ak sa Vám nedá prísť na pedikúru informujte ma vopred, aby som si vedela zariadiť ďalší čas a prípadne pozvať na pedikúru niekoho iného. Najradšej však uvidím vo dverách práve Vás v dohodnutom čase. 🙂

Ako sa pripraviť na pedikúru

Ako som už písala vyššie, na to, aby som Vám urobila kvalitnú a zdravú pedikúru naozaj nepotrebujete nič. Môžete mi však veľmi pomôcť v tom, aby Vaša pedikúra bola pohodlná, aby ste sa nedostali do zbytočných rozpakov a aby ste sa cítili naozaj príjemne. Pýtate sa čo môžete pre to urobiť? Zoberte si vhodné oblečenie a obuv, aby sme sa ľahko dostali k Vašim nôžkam, aby ste si pri namáčaní nôh, ktoré tvorí prvú fázu pedikúry, nenamočili oblečenie. O základnej hygiene nôh tu samozrejme nebudem písať. Tá je u ľudí, ktorí sa objednajú na pedikúru samozrejmá.

Pedikúra čo dostanem v salóne

V salóne dostanete na pedikúru, všetko podstatné. Vodou s relaxačnou soľou začínajúc, cez uteráky na utretie nôh po namáčaní, až po krém na záver pedikúry. Vy sa iba dobre nalaďte, vhodne oblečte a obujte a uvoľnite. O Vašu pohodlnú pedikúru sa postarám ja Vaša pedikérka.

Ak už viete všetko o pedikúre. Objednajte sa ešte dnes kontakt nájdete tu >>>